De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Albumreleases juni 2015

We stellen enkele nieuwe albums (release juni 2015) aan je voor.

We naderen het einde van de maand mei, de zomer is in aantocht. Zo ook enkele nieuwe albums waar reikhalzend naar wordt uitgekeken. Van bekende en minder bekende artiesten,

Billy Currington wil, gezien de titel van zijn nieuwe album, liever niet dat het ooit nog herfst wordt. Deze cd is de eerste van de lijst en wordt gevolgd door twee oude rotten, Willie Nelson en Merle Haggard, die hun eerbetoon aan Django Reinhardt en Jimmie Rodgers op dezelfde dag uitbrengen.

Ook het langverwachte album “Southernality” van A Thousand Horses komt in juni uit. Ze hebben op dit moment met “Smoke” een ‘Billboard Hot Country Songs’ Top 10 hit en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen.

Kacey Musgraves is de volgende grote naam in de lijst. Haar vorige album “Same Trailer, Different Park” dateert al weer uit 2012 en was erg succesvol. De opvolger heet “Pageant Material” en komt op 23 juni uit.

Op de laatste dag van juni brengt Easton Corbin zijn derde album uit. Daarnaast komen er nog een paar albums uit van, op dit moment, minder bekende artiesten.

Datum Artiest Album
2 juni Billy Currington "Summer Forever"
Gloriana "Three"
The Kentucky Headhunters "Meet Me In Bluesland"
Willie Nelson &, Merle Haggard "Django And Jimmie"
9 juni A Thousand Horses "Southernality"
Montgomery Gentry "Folks Like Us"
23 juni Canaan Smith "Bronco"
Corey Smith "While The Gettin’ Is Good"
Kacey Musgraves "Pageant Material"
30 juni Easton Corbin "About To Get Real"
JB And The Moonshine Band "Mixtape"Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty