De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Albumreleases 9 november 2018

Kane Brown's tweede album is de 'blikvanger'.

Na het overweldigende succes van zijn – naar hemzelf vernoemde – debuutalbum, zijn morgen alle (country)ogen op Kane Brown gericht. Kan hij dat succes met zijn tweede album evenaren? Ook voor de Canadees Steven Lee Olsen is het morgen ‘release day’, hij brengt zijn EP “Timing Is Everything” uit.

Hieronder de details…

Kane Brown – “Experiment”

De eerste single van zijn nieuwe album is “Lose It”, maar in aanloop naar de release gaf Kane nog meer songs vrij: “Good As You”, “Homesick” en “Short Skirt Weather”. Zijn single, die banjo en een beetje viool naadloos combineert met een pop-sound, doet het goed in de hitlijsten. Deze week staat hij zowel in de ‘Country Airplay’ als ‘Hot Country Songs’ op 6.

Volgens Kane zelf is “Experiment” een nóg beter album dan zijn debuut en in ieder geval ‘more fun’.

We’re trying to get my show a little more energy,  so we’re just trying to do a bunch of different things. Kane Brown

Op 10 januari begint hij aan zijn eerste tour als headliner, op de ‘Live Forever Tour’ neemt hij Granger Smith, Raelyn, Danielle Bradbery en Jimmie Allen mee als support-acts.

Albumhoes en tracklist

Experiment - Kane Brown

 1. Baby Come Back To Me
 2. Good As You
 3. Lose It
 4. It Ain’t You It’s Me
 5. Short Skirt Weather
 6. Homesick
 7. Weekend
 8. Work
 9. One Night Only
 10. My Where I Come From
 11. American Bad Dream
 12. Live Forever

Spotify Apple Music

Steven Lee Olson – “Timing Is Everything”

Steven Lee Olson maakt al een tijd muziek en bracht in het verleden al enkele singles en een EP uit. Deze deden het met name in zijn geboorteland (Canada) goed, waarbij zijn single “Raised By A Good Time” het tot de Top 3 in de Canadese Country hitlijst schopte.

Morgen verschijnt “Timing Is Everything”, zijn eerste echte EP met 7 tracks. Het is te hopen voor hem dat de titel waarheid wordt en dat dit eindelijk zijn doorbraak wordt. Hieronder de tracklist en linkjes naar Spotify en andere aanbieders.

Albumhoes en tracklist

Timing Is Everything - Steven Lee Olsen

 1. Timing Is Everything
 2. There I Said It
 3. Future Me
 4. Eastwood
 5. Just Married
 6. Undefeated
 7. Fools Fall In Love

Spotify Apple Music


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty