De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Albumreleases van 9 juni 2017

Het is weer vrijdag, dus er worden weer enkele mooie countryalbums uitgepakt.

En zoals jullie van ons gewend zijn, pakken we een kleine selectie uit de stapel. Vandaag is, na hun ‘sabbatical‘ van een jaar, de officiële terugkeer van Lady Antebellum met hun zesde studioalbum. Naast deze terugkeer is er ook een afscheidsalbum van een absolute countrylegende uitgekomen. Hieronder de details en links naar de albums.

Lady Antebellum – Heart Break

Nummer zes voor Lady A. De eerste aankondigingen van het project kwamen al in januari naar buiten. Meer details volgden in maart. Zo werd naast de cover en de titel, ook de tracklist gedeeld. Deze bracht de fans in vervoering, want er staan maar liefst dertien songs op het nieuwe album.

Lady Antebellum - Heart Break

Er werd op twee locaties aan “Heart Break” gewerkt, Florida en Californië. En volgens Charles Kelley staan er veel persoonlijke verhalen op de schijf.

This record is really our story. They have a universal feel to them, but there’s a lot of our personal stories here. Charles Kelley

Tracklist

 1. Heart Break
 2. You Look Good
 3. Somebody’s Else’s Heart
 4. This City
 5. Hurt
 6. Army
 7. Think About You
 8. Good Time To Be Alive
 9. Big Love In A Small Town
 10. Stars
 11. Teenage Heart
 12. Home
 13. Famous

You Look Good Tour

Lady Antebellum is inmiddels begonnen aan de “You Look Good Tour”. Deze tour doet in oktober Europa aan. Op 1 oktober staat het drietal in AFAS Amsterdam. Helaas is Brett Young daar niet van de partij en zullen we het moeten doen met alleen Kelsea Ballerini in het voorprogramma. Maar dat is ook geen straf!

Lady Antebellum - You Look Good Tour

Spotify Apple Music

Chris Janson – Fix A Drink (EP)

Op zijn timing is niets aan te merken. Vorige maand, net voordat de periode met het mooie weer aanbrak, kregen we van Chris Janson een voorproefje van de zomer. De titeltrack van zijn nieuwe EP “Fix A Drink”, en de daarbij behorende clip, brachten iedereen in een opperbeste stemming.

In de clip zagen we onder andere Dustin Lynch, Luke Bryan en Michael Ray meefeesten in een afgelegen gebied. Tot de ‘props’ behoorden naast zonnige drankjes ook een keur aan off-road voertuigen en wat schiettuig.

Tracklist

Chris Janson - Fix A Drink EP

Op de EP staan de volgende vijf tracks:

 1. Fix A Drink
 2. Name On It
 3. Everybody
 4. Little Bit Of Both
 5. Redneck Life

Bij alle nummers staat Chris’ naam bij de songwriting credits. Voordat hij zijn debuutalbum uitbracht, schreef hij voornamelijk voor andere artiesten. Maar vanaf nu schrijft hij eerst voor zichzelf. Wat hij niet zelf gebruikt, mag een ander ‘hebben’, maar Chris zelf heeft de eerste keus uit het materiaal. Dat belooft dus nog wat voor het aanstaande volwaardige studioalbumt!

Maar eerst de EP. Hieronder vind je de links om hem te streamen en/of te kopen.

Spotify

Glen Campbell – Adiós

Met dit album zwaait de nu 81-jarige Glen Campbell af, het is zijn allerlaatste album. In 2012 werd bij hem de ziekte van Alzheimer geconstateerd en nu is Glen in de laatste fase van die vreselijke ziekte aanbeland.

Zijn vrouw Kim haalde hem destijds over om nog enkele tracks voor zijn afscheidsalbum op te nemen, voordat hij helemaal geen gitaar meer kan spelen en zingen onmogelijk werd. De opnames bleven op de plank liggen, tot nu. Vandaag komt dus “Adiós” uit en nemen we, muzikaal, afscheid van een legende.

Tracklist

Glen Campbell - Adiós

Op het album staan twaalf tracks die tot Glenn’s favorieten behoren, maar die hij nog niet eerder opnam.

 1. Everybody’s Talkin’
 2. Just Like Always
 3. Funny How Time Slips Away
 4. Arkansas Farmboy
 5. Am I All Alone (Or Is It Only Me) Intro
 6. Am I All Alone (Or Is It Only Me)
 7. It Won’t Bring Her Back
 8. Don’t Think Twice, It’s All Right
 9. She Thinks I Still Care
 10. Postcard From Paris
 11. A Thing Called Love
 12. Adiós

Spotify Apple Music


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty