De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Albumreleases van 4 augustus 2017

Vandaag hebben we maar één nieuwe albumrelease voor je, maar het is niet de minste.

Brett Eldredge’s derde studioalbum is vanaf vandaag verkrijgbaar en te beluisteren. De titel is het minst spannend, het is vernoemd naar de zanger zelf.

Brett Eldredge – Brett Eldredge

Zowel zijn debuutalbum “Bring You Back” (2013) als “Illinois” (2015) waren goed voor enkele nummer 1 hits, dus de lat voor album nummer drie ligt hoog. Ondertussen hebben we met “Somethin’ I’m Good At” een leuk voorproefje gehad.

Dit nummer staat deze week in de middenmoot van zowel de ‘Hot Country Songs’ als de ‘Country Airplay’ hitlijsten van Billboard. Of het een hit wordt weten we natuurlijk nog niet, maar het nummer wint wel aan momentum in de chart. Mocht het wederom op de toppositie belanden, dan is het de zevende nummer 1 hit voor Brett. We zijn benieuwd wat voor stunt zijn fans dan weer voor hem verzinnen.

Hoge verwachtingen

Brett zelf heeft erg zijn best gedaan op het album. Niet alleen heeft hij aan alle twaalf songs meegeschreven en zingt hij de beste noten, maar hij is op dit nieuwe album ook niet bang om verschillende stijlen te combineren.

It’s the most I’ve ever worked on a record, even more than my first album, I think. I think it crushes all my other ones. Brett Eldredge

‘Zachte’ nummers met een beat zoals bijvoorbeeld de openingstrack “Love Someone” worden afgewisseld met vrolijke en frivole tracks als “Something I’m Good At” en rock & roll geïnjecteerde songs als “Superhero”. Dan weer worden we getrakteerd op een dromerige song als “Haven’t I Met You”, over de mooie momenten die iemand graag wil beleven met de vrouw (of man) van zijn/haar dromen.

Kortom, er is voor iedereen wat te halen op Brett’s nieuwe album. Tijd dus om hem eens in zijn geheel te beluisteren. En wij maken het je makkelijk. Luisteren kan door te klikken op onderstaande links.

Spotify Apple Music

Tracklist

Brett Eldredge - Brett Eldredge

 1. Love Someone
 2. Superhero
 3. The Long Way
 4. The Reason
 5. Somethin’ I’m Good At
 6. Haven’t I Met You
 7. No Stopping You
 8. Brother
 9. Heartbreaker
 10. Crystal Clear
 11. Cycles
 12. Castaway

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty