De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Albumreleases 3 april 2020

Drie april, drie nieuwe albums.

Deze week kunnen we dan eindelijk de nieuwe studioalbums van Sam Hunt en Ashley McBryde downloaden en beluisteren. De andere nieuwe is het debuutalbum van Logan Ledger.

Sam Hunt – “Southside”

Sam Hunt heeft het geduld van zijn vele fans wel heel erg op de proef gesteld. Pas na zes jaar komt de zanger met de opvolger van zijn ongelofelijk succesvolle debuutalbum “Montevallo“.

Sam Hunt - Southside

Op zijn nieuwe album “Southside” staan ook de twee singles die hij in de periode tussen deze albums uitbracht. De eerste (“Body Like A Backroad”) deed het goed en werd een nummer 1 hit, maar “Downtown’s Dead” deed het naar Sam’s begrippen slecht in de hitlijsten. Gelukkig voor Sam is zijn huidige single “Kinfolks” gewoon weer een nummer 1 hit.

Eens kijken of de oogst aan hits van dit album de score van zijn debuut kan evenaren of overtreffen…

Tracklist

 1. 2016
 2. Hard To Forget
 3. Kinfolks
 4. Young Once
 5. Body Like A Backroad
 6. That Ain’t Beautiful
 7. Let It Down
 8. Downtown’s Dead
 9. Nothing Lasts Forever
 10. Sinning With You
 11. Breaking Up Was Easy In The 90s
 12. Drinkin’ Too Much

Spotify Apple Music Youtube Music

Ashley McBryde – “Never Will”

Ook Ashley McBryde released morgen haar tweede album. De titel van dit album is “Never Will” en ook deze is geproduceerd door Jay Joyce.

Ashley McBryde - Never Will

"Never Will” bevat elf songs, waarvan Ashley er aan negen (mee)schreef. Andere songwriters die credits krijgen zijn onder andere Brandy Clark en Shane McAnally.

In september vorig jaar waren we nog getuige van een fantastisch concert van deze sympathieke, ‘bad ass’ zangeres. Daar kregen we al een voorproefje van wat nieuwe songs, nu maar hopen dat ze met dit nieuwe materiaal snel weer terugkomt naar Europa.

Tracklist

 1. Hang In There Girl
 2. One Night Standards
 3. Shut Up Sheila
 4. First Thing I Reach For
 5. Voodoo Doll
 6. Sparrow
 7. Martha Divine
 8. Velvet Red
 9. Stone
 10. Never Will
 11. Styrofoam

Spotify Apple Music Youtube Music

Logan Ledger – “Logan Ledger”

Logan Ledger - Logan Ledger

De muziek van de uit de Bay Area afkomstige Logan Ledger is een mix van americana en country, met een vleugje alternatieve muziek en een snufje nostalgie van de jaren ’50. Dit naar hemzelf vernoemde album is zijn debuutalbum, dat geproduceerd is door de 13-voudige Grammy winnaar T Bone Burnett. Het album bevat 11 tracks van deze upcoming artist die soms ‘de nieuwe George Jones’ wordt genoemd.

We were pretty much on the same page when it came to what kind of album we were going to make: something that drew from the traditional folk and country music I’ve loved since childhood, but with a good portion of rock and roll and psychedelia thrown in. Logan Ledger over zijn samenwerking met producer T Bone Burnett

Tracklist

 1. Let The Mermaids Flirt With Me
 2. Starlight
 3. Invisible Blue
 4. I Don’t Dream Anymore
 5. Nobody Knows
 6. (I’m Gonna Get Over This) Some Day
 7. Electric Fantasy
 8. Tell Me A Lie
 9. Skip A Rope
 10. The Lights Of San Francisco
 11. Imagining Raindrops

Spotify Apple Music Youtube Music


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty