De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Albumreleases 26 april 2019

Deze week hebben we, met zeven nieuwe albums, een overvolle lijst.

We stellen hieronder het nieuwe werk van Kiefer Sutherland, Maddie & Tae, Darryl Worley, Mark Blomsteel, Dylan Scott, de Randy Rogers Band en Jack Ingram aan je voor.

Kiefer Sutherland – “Reckless & Me”

Met zijn tweede album toont zanger/songwriter/acteur Kiefer Sutherland aan dat zijn fantastische debuutalbum “Down In A Hole” zeker geen toevalstreffer was. Kiefer schotelt ons op dit nieuwe album weer tien mooie verhalen voor, omlijst met heerlijke muziek en gekenmerkt door zijn rauwe, doorleefde stem.

Kiefer Sutherland

Kiefer is zeker niet de meest getalenteerde zanger in het countrygenre, maar qua storytelling behoort hij tot de beste. Zijn ervaringen ‘on the road’, far away from home while living the dream, geven hem de inspiratie voor veel van zijn songs. En hij kan die gevoelens en gedachten ook nog eens geweldig op papier zetten, want op beide albums is hij de tekstschrijver van de songs.

De tien tracks van “Reckless & Me” bestrijken een grote verscheidenheid aan onderwerpen. Van een brief aan zijn dochter (“Song For A Daughter”) tot de vraag waarom zoveel mensen jobs aanhouden waarvan ze niet gelukkig worden (“Something You Love”), en van een Honky Tonk bar (“This Is How It’s Done”) tot een ode aan de homestate van zijn moeder in Canada (“Saskatchewan”).

Albumhoes en tracklist

Reckless And Me

 1. Open Road
 2. Something You Love
 3. Faded Pair Of Blue Jeans
 4. Reckless & Me
 5. Blame It On Your Heart
 6. This Is How It’s Done
 7. Agave
 8. Run To Him
 9. Saskatchewan
 10. Song For A Daughter

Spotify Apple Music

Maddie & Tae – “One Heart To Another” (EP)

Na hun debuutalbum “Start Here” uit 2017, leek het allemaal zo positief voor het vriendinnenduo Maddie & Tae. Succes in de hitlijsten, op tournee en nominaties bij awardshows, de wereld lag aan hun voeten. Maar toen sloot hun label, Dot Records, haar deuren en konden ze weer opnieuw beginnen.

Gelukkig vonden ze uiteindelijk onderdak bij UMG Nashville, waar ze morgen de EP “One Heart To Another” uitbrengen. De EP bevat vijf tracks, voornamelijk door de dames zelf geschreven. Hiermee laten ze hun fans weten dat ze terug zijn.

This is much more than just a new project for us. It has been our light at the end of the tunnel for the past two years. It is about two best friends experiencing the highest of highs, the lowest of lows, and everything in between together. We hope our fans hear the vulnerability, heart break, strength, truth and passion we’ve poured into this. This is only the beginning. Maddie Marlow

Albumhoes en tracklist

One Heart To Another - Maddie & Tae

 1. Friends Don’t
 2. Die From A Broken Heart
 3. Tourist In This Town
 4. One Heart To Another
 5. New Dog Old Tricks

Spotify

Dylan Scott – “Nothing To Do Town” (EP)

Deze tussentijdse EP – Dylan werkt momenteel ook aan zijn tweede LP – bevat zes nieuwe tracks, waarvan hij er vijf zelf schreef. De titeltrack is tevens Dylan’s huidige single, we vinden die momenteel rond de 40e plek in de hitlijsten terug.

Vooralsnog ontbreekt dus het succes van zijn eerdere hitsingles “Hooked” en “My Girl”, iets dat hij met de volgende singles hoopt goed te maken.

Albumhoes en tracklist

Nothing To Do Town EP - Dylan Scott

 1. Nothing To Do Town
 2. Look At Us Now
 3. Nobody
 4. You Got Me
 5. Honey I’m Home
 6. Anniversary

Spotify Apple Music

Darryl Worley – “Second Wind: Latest & Greatest”

De laatste jaren was het erg stil rond Darryl Worley. Daar waar de zanger aan het begin van deze eeuw nog wel enkele hitsingles had, denk aan “I Miss My Friend” (2002), “Have You Forgotten?” (2003) en “Awful, Beautiful Life” (2004), flopten zijn meest recente releases “Rainmaker” en “Lonely Alone”.

Darryl Worley

Vanaf morgen kunnen we zijn eerste album in bijna tien jaar beluisteren: “Second Wind: Latest & Greatest”. Zoals de titel al aangeeft bevat dit album een combinatie van nieuwe/recente songs en oude hits.

Who would’ve ever dreamed that I’d still be doing this after all these years. Darryl Worley

Albumhoes en tracklist

De tracklist bestaat uit 15 songs, waaronder natuurlijk ook de hierboven genoemde hits. Daarnaast krijgen we ook zeven compleet nieuwe songs te horen.

Second Wind: Latest & Greatest - Darryl Worley

 1. When You Need My Love
 2. Good Day To Run
 3. Second Wind
 4. Family Tree
 5. Tennessee River Run
 6. I Miss My Friend
 7. Awful Beautiful Life
 8. Have You Forgotten
 9. Lonely Alone
 10. Whiskey Makes Me Think About You
 11. The Night (Sure Looks Good On You)
 12. It’s Good To Be Me
 13. Do Something Good
 14. Running
 15. Working On A Love Song

Spotify Apple Music

Mark Blomsteel – “Burning Old Bridges”

Ook de Nederlander Mark Blomsteel brengt morgen een nieuw album uit: “Burning Old Bridges”. Het is zijn Amerikaanse debuutrelease. Op het album vinden we naast enkele nieuwe tracks ook wat songs die we al kennen van zijn eerdere albums “#Dutchboy” en “Crank It“.

Albumhoes en tracklist

Burning Old Bridges - Mark Blomsteel

 1. Contagious
 2. Caught In A Storm
 3. Someone Somewhere Tonight
 4. Talk Me Down
 5. Different Just The Same
 6. Show Me What You Got
 7. Crank It
 8. Crazy Come Crazy Go
 9. Lived And Gone To Heaven
 10. Leaving It All Behind
 11. She’s So Mean
 12. Two Story House
 13. Give You Back

Apple Music

Randy Rogers Band – “Hellbent”

“Hellbent” is weliswaar het achtste album van de Texaanse formatie, maar pas hun eerste album in drie jaar tijd.

Randy Rogers Band - Hellbent

De Randy Rogers Band schakelde voor deze LP de hulp in van de gevierde producer Dave Cobb, die eerder al succesvolle albums van onder andere Zac Brown Band, Colter Wall, Chris Stapleton en Sturgill Simpson produceerde.

Het album bevat elf nieuwe tracks, die allemaal opgenomen zijn in Dave’s ‘thuisbasis’: de RCA Studio A in Nashville.

Spotify Apple Music

Jack Ingram – “Riding High Again”

Op zijn tiende studioalbum heeft de Texaan Jack Ingram naast enkele nieuwe songs ook een handjevol covers van zijn Texaanse helden opgenomen. “Riding High Again” wordt weer in eigen beheer uitgebracht, op zijn eigen Beat Up Ford Records label.

Jack Ingram - Riding High Again

In totaal staan er 13 songs op het album, waaronder de covers “Gotta Get Drunk” (Willie Nelson), “Desperados Waiting For A Train” (Guy Clark) en “Jesus Was A Capricorn” (Kris Kristofferson).

Tevens heeft Jack het aangedurft om zijn versie van “Tin Man”, het nummer dat hij samen met Miranda Lambert schreef, op het album op te nemen. Het leverde hem destijds zijn tweede ACM award op. In 2008 won hij in de categorie ‘Best New Male Artist’.

Spotify Apple Music


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty