Albumreleases 25 januari 2019

We hebben twee debuutalbums op de lijst van deze week.

Deze week zijn er geen releases van gevestigde namen, zodat alle ogen gericht zijn op de debuutalbums van twee nieuwkomers: Farewell Angelina en Joshua Ray Walker.

Beide brengen albums uit die de liefhebbers van meer traditionele countrymuziek niet mogen missen!

Farewell Angelina – “Woman & Wine”

Sinds 2016 timmeren de vriendinnen Nicole Witt, Andrea Young, Lisa Torres & Ashley Gearing in Nashville als Farewell Angelina aan hun muziekcarrière. Muziekkenners zullen nu nadenken over de bandnaam, die kennen we toch ergens van…? Inderdaad, die is afkomstig van het gelijknamige lied van Bob Dylan.

De groep wordtn door kenners niet alleen geroemd vanwege hun mooie harmonieën, maar ook vanwege de traditionele instrumenten die ze in hun muziek verwerken.

Het verhaal van Farewell Angelina is te vergelijken met dat van Old Dominion. Individueel waren ze actief als tekstschrijver, muzikant en/of achtergrondzangeres voor diverse grote namen in het genre. Maar de magie die door de mix van hun stemmen en muziek ontstond, deed hen besluiten als groep verder te gaan.

En morgen verschijnt hun debuut EP “Woman & Wine”. Daarop staan zeven tracks, waaronder de titeltrack die tevens de eerste single is.

Woman & Wine - Farewell Angelina

 1. Woman & Wine
 2. More Problems
 3. Ghosts
 4. Vintage
 5. Forever Be My Always
 6. Baby
 7. I Feel You

Spotify Apple Music

Joshua Ray Walker – “Wish You Were Here”

“Wish You Were Here” is de debuut LP van de Texaan Joshua Ray Walker. Zijn ‘weg naar Nashville’ was lang en moeizaam, en voerde langs talloze podia in Texas en in de aangrenzende Staten. In deze periode deed hij levenservaring op die andere leeftijdsgenoten nog niet hebben.

Dit vertaalt hij in mooie, verhalende en persoonlijke countrymuziek, vaak met een twist op de klassieke story-telling. De eerste drie tracks die gereleased werden, “Working Girl”, “Canyon” en “Last Call” beloven in ieder geval veel goeds.

Kenners en critici wachten dan ook in spanning op het volledige album, en morgen is het wachten voorbij!

Check de links hieronder om zelf naar het hele album te luisteren.

Wish You Were Here - Joshua Ray Walker

 1. Canyon
 2. Trouble
 3. Working Girl
 4. Pale Hands
 5. Lot Lizard
 6. Burn It
 7. Keep
 8. Love Songs
 9. Fondly
 10. Last Call

Spotify Apple Music


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty