De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Albumreleases 24 november 2017

Vandaag is het wel een erg rustige vrijdag, in ieder geval voor wat betreft nieuwe countryalbums.

We moeten het vandaag namelijk met één album doen, of eigenlijk één EP, van Cole Swindell. En dat is natuurlijk slechts een handvol nummers.

Maar geen paniek. We hebben nog een tip voor je waarmee je het weekend zeker goed doorkomt!

Cole Swindell – Down Home Sessions 4 EP

Net als Luke Bryan in het verleden, brengt Cole Swindell de laatste jaren steeds een ‘Down Home Sessions EP’ uit. Dit jaar is het tijd voor nummer vier, met daarop vijf tracks .

Deze ‘Down Home Series’ zijn voor Cole een manier om zijn fans te bedanken voor hun steun en om, net als in vroegere tijden, een paar ideeën uit te werken met songwriters en dan relatief snel enkele songs op te nemen en uit te brengen. Ook dit jaar weer wordt de release in Noord-Amerika ondersteund met de ‘Down Home Tour IV’.

Down Home Sessions 4 - Cole Swindell

  1. Roller Coaster
  2. Get Me Some Of That
  3. Outta My Head
  4. This Is How We Roll
  5. Beer In The Headlights

Spotify Apple Music

Country-Music.nl muziektip

Heb je aan bovenstaande EP niet genoeg om het weekend door te komen? Dan hebben we nog een mooie muziektip voor je. Volg onze speciale ‘Country Jukebox‘ playlist op spotify en we garanderen je dat je je niet verveelt.

CMNL Country JukeBox Spotify Playlist

We hebben een mooie mix van verschillende countrystijlen voor je samengesteld. Vijftig tracks, van vijftig verschillende artiesten, staan garant voor bijna drie uur luisterplezier.

Spotify

Enjoy!


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty