De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Albumreleases 22 november 2019

Wederom maar één album deze week. Maar het is niet de minste...

Voor de derde week op rij hebben we maar één album in ons overzicht staan. En voor de derde keer op rij is het een belangrijke release van een grote countryster…

Jason Aldean – “9”

Jason Aldean - 9

De titel van dit album lijkt in eerste instantie inspiratieloos, gekozen omdat het nou eenmaal studioalbum nummer negen van Jason Aldean is. Maar het heeft zeker een diepere betekenis, hij lost hiermee een oude belofte aan hemzelf in.

Negen is namelijk Jason’s geluksgetal, en hij besloot lang geleden al dat – als hij het zo ver zou schoppen – “9” de titel zou worden van zijn negende album. Dit album bevat maar liefst zestien tracks, het is daarmee dus een behoorlijk ‘dik’ album.

Jason zelf vindt het onzin om eerst singles te releasen, en daarna pas het hele album. Op dit manier betalen fans voor iets dat ze al kennen….

I want fans to feel like they’re getting more than they bargained for and I want it to be something they listen to from top to bottom, and never hit skip … or thumbs down or whatever.
Jason Aldean over zijn doel met “9”

Vanaf morgen kunnen we het album in zijn geheel beluisteren en beoordelen of Jason zijn doelstelling behaalt.

Tracklist

 1. Tattoos And Tequila
 2. Blame It On You
 3. Champagne Town
 4. Some Things You Don’t Forget
 5. Got What I Got
 6. Keeping It Small Town
 7. Camouflage Hat
 8. Came Here To Drink
 9. We Back
 10. Dirt We Were Raised On
 11. I Don’t Drink Anymore
 12. Cowboy Killer
 13. One For The Road
 14. Talk About Georgia
 15. The Same Way
 16. She Likes It

Spotify Apple Music


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty