De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Albumreleases 22 februari 2019

Vandaag alleen releases uit de alt-country/countryrock hoek.

De liefhebbers van traditionele country hebben nu een keuze. Of ze slaan de releases van deze week over, of ze proberen hun muzikale horizon te verbreden. De twee nieuwe albums hieronder zijn namelijk uit het alt-country/countryrock genre.

SUSTO – “Ever Since I Lost My Mind”

Susto - Ever Since I Lost My Mind

De alt-folk, alt-country, countryrock formatie SUSTO uit North Carolina maakt met “Ever Since I Lost My Mind” hun debuut bij hun nieuwe label Rounder Records.

De productie van het album was in handen van Ian Fitchuk, die onder andere “Golden Hour” van Kacey Musgraves en albums van haar man Ruston Kelly produceerde.

Spotify Apple Music

Vandoliers – “Forever”

Vandoliers - Forever {.a;bum .medium .center}

“Forever” is het derde album van deze Texaanse countryrock/countrypunk formatie.

Op dit album vinden we ook hun single “Troublemaker” uit 2018 terug. Deze track opent met een roffelende drumbeat, die het hele nummer aanwezig blijft. De drum ondersteunt de trompet, viool en de gitaren en de kraaiende stem van zanger Josh Fleming terwijl hij zingt “A troublemaker’s the devil’s best friend”.

Spotify Apple MusicCaught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty