De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Albumreleases 20 maart 2020

Helaas hebben we deze week slechts één album voor je, de nieuwe van Kelsea Ballerini.

Het zou, in deze onzekere tijd waarin we meer binnen zitten dan normaal, immers mooi zijn als artiesten hun albumreleases naar voren (konden) halen om ons op die manier meer luisteruurtjes te geven…

Kelsea Ballerini – “Kelsea”

Kelsea Ballerini - Kelsea

Kelsea besloot het simpel te houden en haar voornaam te gebruiken als titel van haar derde studioalbum. En ook de albumhoes is eenvoudig. Het meest opvallende aan de hoes, waarop we Kelsea liggend in het gras zien, is misschien wel haar jurk.

Ook opvallend is, dat de albumtitel in kleine letters is geschreven. Helemaal als je bedenkt dat de titel haar eigen naam is. Ook op de tracklist worden vermoedelijk alle songtitels met kleine letters geschreven, maar dat weten we (nog) niet 100% zeker.

Op “kelsea” staan 13 nieuwe songs. Als eerste single bracht ze in september 2019 “homecoming queen” uit, gevolgd door “club”, “la” en “hole in the bottle”. In verband met het coronavirus zal Kelsea geen publieke optredens verzorgen ter ondersteuning van de albumrelease. Alle optredens die in haar agenda stonden, zijn verwijderd.

Gelukkig kunnen we vanaf morgen naar haar nieuwe album luisteren, onder andere via de links onder de tracklist. Veel luisterplezier!

Tracklist

 1. overshare
 2. club
 3. homecoming queen
 4. the other girl (with Halsey)
 5. love me like a girl
 6. love and hate
 7. bragger
 8. hole in the bottle
 9. half of my hometown (feat. Kenny Chesney)
 10. the way i used to
 11. needy
 12. a country song
 13. la

Spotify Apple Music Youtube Music


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty