De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Albumreleases 2 november 2018

Drie albums stonden er op de planning, twee verschijnen er daadwerkelijk vandaag.

Randy Houser, Rosanne Cash, en – last but certainly not least – de Pistol Annies. Dat is de lijst met nieuwe albums waarover we je bijpraten. En hoewel we beseffen dat vermoedelijk iedereen met smart zit te wachten op het album van de ‘Annies’, beginnen we met Randy Houser.

Randy Houser – “Magnolia”

Randy Houser - Magnolia

Dat was althans het plan, maar toen kwam het bericht dat Randy de releasedatum opgeschoven heeft naar vrijdag 11 januari 2019. We moeten dus nog even langer geduld hebben voor we van dit album kunnen genieten.

Meer informatie over dit album vind je hier, inclusief de clip van het mooie “What Whiskey Does”. Wees gerust, van uitstel komt zeker geen afstel.

Pistol Annies – “Interstate Gospel”

Eindelijk, na enkele jaren zijn de ‘Annies’ weer helemaal terug. De drie dames leveren met “Interstate Gospel” een album af dat vol staat met persoonlijke songs.

In de tracktitels vinden we subtiele en minder subtiele hints naar alles wat er in de achterliggende periode in het leven van Miranda, Angaleena en Ashley gebeurd is. Zwangerschappen en geboortes, de solo-carrières en natuurlijk dé scheiding. Dat laatste krijgt de minder subtiele verwijzingen met “Got My Name Changed Back” en “When I Was His Wife”. Een eerlijk, openhartig albums dus, zoals de Annies in een interview al aangaven.

The best way to describe this record is that it sounds like three women came unleashed and told a bunch of truth. We didn’t hold back and we’re proud of it! Pistol Annies

Albumhoes en tracklist

Interstate Gospel - Pistol Annies

 1. Interstate Prelude
 2. Stop Drop And Roll One
 3. Best Years Of My Life
 4. 5 Acres Of Turnips
 5. When I Was His Wife
 6. Cheyenne
 7. Got My Name Changed Back
 8. Sugar Daddy
 9. Leavers Lullaby
 10. Milkman
 11. Commissary
 12. Masterpiece
 13. Interstate Gospel
 14. This Too Shall Pass

Spotify Apple Music

Rosanne Cash – “She Remembers Everything”

Voor het eerst in meer dan vijf jaar verschijnt er weer een album van Rosanne Cash, de oudste dochter van Johnny Cash. Een album met tien nieuwe songs die ze zelf, of samen met andere tekstschrijvers schreef. Tracks ook, waarvan ze zelf zegt dat ze die tien jaar geleden niet had kunnen maken.

I could not have written them 10 years ago — not even close. Time is shorter, I have more to say. Rosanne Cash

De inspiratie voor de songs komt uit haar eigen leven en uit de (maatschappelijke) problemen waar Amerika mee worstelt. De productie van het album was in handen van haar man John Leventhal.

She Remembers Everything - Rosanne Cash

 1. The Only Thing Worth Fighting For (feat. Colin Meloy)
 2. The Undiscovered Country
 3. 8 Gods Of Harlem (feat. Elvis Costello & Kris Kristofferson)
 4. Rabbit Hole (feat. Colin Meloy)
 5. Crossing To Jerusalem
 6. Not Many Miles To Go
 7. Everyone But Me
 8. She Remembers Everything (feat. Sam Phillips)
 9. Particle And Wave
 10. My Least Favorite Life

Spotify Apple Music


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty