De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Albumreleases 17 november 2017

Net als vorige week verschijnen er vandaag ‘slechts’ twee nieuwe country albums.

De belangrijkste is die van Tim McGraw en Faith Hill. Zij brengen voor het eerst samen één album uit. De andere is die van nieuwkomer Tucker Beathard, die vandaag zijn debuut LP in de schappen legt.

Tim McGraw & Faith Hill – The Rest Of Our Life

De kinderen van Tim McGraw en Faith Hill zijn groot en oud genoeg dat mama zich weer vaker op de bühne laat zien. Dat doet ze al geruime tijd samen met haar man bij de vele optredens van de “Soul 2 Soul World Tour” en in diverse TV-shows.

Soul 2 Soul banner

Al snel na het begin van de tour kwam het bericht dat het countrystel ook aan een nieuw album werkte, hun eerste album samen. Gedurende hun huwelijk hebben ze meerdere duetten gemaakt en vaker samen opgetreden, maar dit nieuwe album is hun eerste gezamelijke album.

Als eerste teaser verscheen er een single, het mooie “Speak To A Girl“. Vanaf vandaag is het nieuwe album dan eindelijk verkrijgbaar. De titel is “The Rest Of Our Life” en het bevat elf tracks. Zie de tracklist hieronder voor details.

The Rest Of Our Life - Faith Hill

 1. The Rest Of Our Life
 2. Telluride
 3. The Bed We Made
 4. Cowboy Lullaby
 5. Break First
 6. Love Me To Lie
 7. Sleeping In The Stars
 8. Damn Good At Holding On
 9. Devil Callin’ Me Back
 10. Speak To A Girl
 11. Roll The Dice

Spotify Apple Music

Tucker Beathard – Dear Someone

“Dear Someone” is Tucker’s eerste studioalbum en het vervolg op zijn debuut EP “Fight Like Hell” uit 2016. Naast de hit “Rock On” zien we op dit album ook de andere vijf tracks van de EP terug.

Zeven nieuwe songs brengen het totaal aantal tracks op “Dear Someone” op dertien. Deze zeven tracks zijn dan weliswaar nieuw voor het publiek, maar enkele daarvan zijn al enige tijd geleden geschreven. Muziekinvloeden uit Tucker’s jeugd, de rockbands uit de jaren negentig, zijn daarop terug te horen. Zet je schrap voor (stevige) gitaren en lekkere riffs.

Het was misschien logischer geweest als het album de titel “Underdog” had meegekregen, het is immers een terugkerend thema in de songs en de titel van track zeven. Maar Tucker koos er bewust niet voor. Volgens hem is het album in zijn geheel een project en dus te groot om onder één titeltrack te scharen.

I didn’t wanna go with a stereotypical ‘pick a track, call it that’. Tucker Beathard

Onder de tracklist vind je de links naar Spotify en iTunes.

UPDATE: Uiteindelijk is de release van dit album afgeblazen. Of het op een later tijdstip alsnog verschijnt is onbekend.

Dear Someone - Tucker Beathard

 1. Boys That Make The Most Noise
 2. I’ll Take On The World With You
 3. Same Kinda Different
 4. Momma And Jesus
 5. Rock On
 6. FaithfulLissie
 7. Underdogs
 8. Fight Like Hell
 9. Whiskey In A Wine Glass
 10. 20-10 Tennessee
 11. Home Sweet USA
 12. Better Than Me
 13. Ride On

Spotify Apple Music


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty