Morgen staat de release van twee nieuwe countryalbums in onze agenda. De eerste is een hele oude, maar toch fonkelnieuwe LP van Buck Owens. De andere is het derde studioalbum van Cole Swindell.

Buck Owens – “Country Singer’s Prayer”

Buck Owens nam “Country Singer’s Prayer” op in 1975. Het waren zijn laatste opnames voor Capitol Records, dat eigenlijk al besloten had om het contract met de artiest niet te verlengen. Dit album werd daardoor niet meer uitgebracht. De opnames bleven al die tijd achter slot en grendel liggen.

Buck Owens
Buck Owens

Buck stierf op 25 maart 2006 in zijn slaap aan een hartaanval, enkele uren na zijn optreden in zijn eigen Crystal Palace club in Bakersfield. De jaren ervoor werd hij behandeld aan een lange reeks gezondheidsproblemen, waardoor hij al steeds minder kon optreden.

Uiteindelijk lukte het de erfgenamen van Buck om de tapes in handen te krijgen en te mogen publiceren. Daarom kunnen we nu, 43 jaar later, weer eens genieten van nieuwe muziek van countrylegende en ‘pionier van de Bakersfield Sound‘ Buck Owens.

tracklist
Country Singer's Prayer - Buck Owens
klik om de albumhoes te vergroten

Country Singer's Prayer

Buck Owens

1
John Law
2
Love Don’t Make The Bars
3
He Ain’t Been Out Bowling With The Boys
4
Drifting Away
5
The Battle Of New Orleans
6
Country Singer’s Prayer
7
California Okie
8
A Different Kind Of Sad
9
It’s Been A Long, Long Time
10
How’s Everything
11
Run Him to the Round House Nellie (You Might Corner Him There) {bonus track}
12
Meanwhile Back at the Ranch {bonus track}

Zodra de links naar dit album op Spotify, iTunes en GooglePlay online komen, voegen we deze zo snel mogelijk toe.

Cole Swindell – “All Of It”

Maar liefst drie grote hits leverde het vorige album van Cole Swindell op. Zowel de titeltrack “You Should Be Here”, als “Middle Of A Memory” voerden enige tijd een Billboard hitlijst aan. De samenwerking met Dierks Bentley werd ook een hit, maar “Flatliner” bleef steken op de tweede plaats in de ‘Country Airplay’ hitlijst.

Met “All Of It” probeert Cole nu dat succes te overtreffen. De eerste single van het album, “Break Up In The End”, werd erg goed ontvangen, maar bleef tot nu toe halverwege de hitlijsten steken. Voorafgaand aan deze release heeft Cole ook nog een conceptvideo van “Love You Too Late” gedeeld via Youtube.

De tracks op dit album zijn geschreven door grote namen als Ross Coppermann, Ashley Gorey, Ben Hayslip. Cole zelf schreef ook aan enkele tracks mee.

Onder de tracklist de links naar Spotify, iTunes en Google Play. We zijn benieuwd naar wat je van dit album vindt. Deel daarom je mening met andere countryfans via de comments onderaan de pagina.

tracklist
All Of It - Cole Swindell
klik om de albumhoes te vergroten

All Of It

Cole Swindell

1
Love You Too Late
03:23
2
All Of It
03:39
3
Somebody’s Been Drinkin’
03:45
4
Sounded Good Last Night
03:26
5
Break Up In The End
03:19
6
I’ll Be Your Small Town
03:15
7
The Ones Who Got Me Here
03:19
8
20 In A Chevy
03:04
9
Reason To Drink
03:29
10
Her
03:33
11
Both Sides Of The Mississippi
03:21
12
Dad’s Old Number
03:27

  Spotify
  iTunes
  Google Play