Albumreleases 15 maart 2019

14 maart 2019 | Albums | 0 Reacties

Deze week is het lijstje met nieuwe releases kort, erg kort. Eigenlijk is het niet eens een lijstje, want we hebben slechts één nieuw album voor je.

Het is het debuutalbum van Lauren Jenkins, een artiest waarmee we tijdens het C2C Festival in Amsterdam (4 maart 2019) kennis konden maken.

Vastberaden

Al sinds haar vijftiende levensjaar is Lauren ‘on the road’ te vinden. Muziek is haar passie, en al vanaf jonge leeftijd heeft ze de drive om door te willen breken.

Lauren Jenkins
Lauren Jenkins

Die drive brengt haar van de kleine bars in haar geboortestaat Texas, via veel omzwervingen, uiteindelijk naar het epicentrum van de (country)muziek in Amerika.

Vastberaden en met haar uiteindelijke doel steeds voor ogen, ontwikkelt ze in Nashville steeds meer haar eigen muziekstijl. Ze benut haar ietwat ‘rokerige stem’ ten volle, een stem die past bij de ruige openhartigheid van haar songs.

Uiteindelijk tekent ze een felbegeerd platencontract bij de Big Machine Label group en kan ze gaan werken aan haar officiële debuut.

Lauren Jenkins – “No Saint”

Dat debuutalbum verschijnt morgen onder de titel “No Saint”. De tien tracks schreef ze allemaal zelf, samen met grote namen als Ross Copperman en Shane McAnally. In veel van deze liedjes verhaalt ze over dingen die ze zelf heeft meegemaakt.

“No Saint” has been a long time in the making. Some of these songs are from my first chapter of coming to Nashville, and some are from the chapter I’m in right now. | LJ

Ook heeft ze een groot aandeel in de productie van zowel het album als haar videoclips.

Hieronder de tracklist, linkjes naar het album en de videoclip van “Give Up The Ghost”, de openingstrack van het album. Veel plezier!

tracklist
No Saint - Lauren Jenkins
klik om de albumhoes te vergroten

No Saint

Lauren Jenkins

1
Give Up The Ghost
03:27
2
You’ll Never Know
02:50
3
Maker’s Mark And You
03:26
4
Payday
03:21
5
No Saint
03:44
6
Running Out Of Road
04:48
7
Cadillac
03:59
8
My Bar
02:38
9
All Good Things
03:12
10
Blood
04:39

  iTunes
  Google Play

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *