Albumreleases 14 december 2018

13 december 2018 | Albums | 0 Reacties

Deze week brengen we drie nieuwe releases onder jullie aandacht. Naast een lekker tussendoortje van Drake White en een mooie debuutalbum van een nieuwkomer uit Nashville, hebben we ook een mooie EP van Nederlandse bodem.

Drake White – “Drake White & The Big Fire Live” (EP)

Recentelijk gingen Drake White en zijn platenlabel Big Machine Label uit elkaar, waardoor we misschien wat langer op een nieuw studioalbum moeten wachten. Drake zelf zag het gelukkig zelf als een kans, en niet als een ramp.

Hij ging met hernieuwde energie aan de slag en begon te schaven aan eerder – door hemzelf en zijn vrouw – afgekeurd materiaal. Deze songs moeten, samen met enkele nieuwe tracks, de basis leggen voor een nieuwe deal. En als tussendoortje brengt Drake deze Live EP uit.

Op “Drake White And The Big Fire Live” staan vier tracks, drie nieuwe en de ‘gouwe ouwe’ “It Feels Good”. Eén van de nieuwe songs, “The Coast Is Clear” speelde Drake al voor ons tijdens de ‘CMA Songwriter Series‘ in Het Zonnehuis in Amsterdam eerder dit jaar. De overige nieuwe titels zijn “All Would Be Right With The World” en “Raised Right”.

tracklist
Drake White And The Big Fire Live - Drake White
klik om de albumhoes te vergroten

Drake White And The Big Fire Live

Drake White

1
Raised Right
2
All Would Be Right With The World
3
The Coast Is Clear
4
It Feels Good

  iTunes
  Google Play

Mitchell Tenpenny – “Telling All My Secrets”

Mitchell Tenpenny heeft de timing helemaal goed. Op het moment dat zijn debuutalbum “Telling All My Secrets” uitkomt, scoort zijn huidige single “Drunk Me” erg goed in de hitlijsten.

Hij heeft het momentum dus zeker aan zijn zijde en er wordt dan ook veel van zijn debuut verwacht. De zanger schreef (mee aan) alle elf tracks van het album. Hij kreeg daarbij hulp van bekende songwriters als bijvoorbeeld Hillary Lindsey, maar ook van collega Devin Dawson.

In 2019 gaat hij ook touren. Naast een kleine eigen concertreeks, is hij ook support-act bij enkele shows van Old Dominion

tracklist
Telling All My Secrets - Mitchell Tenpenny
klik om de albumhoes te vergroten

Telling All My Secrets

Mitchell Tenpenny

1
Truck I Drove In High School
03:29
2
Alcohol You Later
03:08
3
All On You
03:10
4
Goner
03:15
5
Chance Worth Taking
03:11
6
I Get The Picture
03:32
7
Drunk Me
03:31
8
Somebody’s Got Me
03:24
9
Somebody Ain’t You
02:57
10
Telling All My Secrets
05:10
11
Walk Like Him
03:12

  iTunes
  Google Play

Jick Munro & The Amazing Laserbeams – “Ramblin’ On”

Sinds hun oprichting in 2011 spelen de mannen van Jick Munro in zaaltjes, en op festivals. En door hun opvallende en vrolijke optredens worden ze zowel in binnen- en buitenland steeds meer gevraagd. De sounds en beleving van deze shows zijn terug te vinden op hun debuutalbum “The Ark” uit 2016.

Sinds die release heeft de band niet stilgezeten. Er werd achter de schermen gewerkt aan nieuwe songs, waarvan er enkele morgen verschijnen op de tussentijdse EP “Ramblin’ On”.

Hierop staan vier songs, waaronder de track “Old Joe”. Eerder dit jaar hadden we bij country-music.nl de première van de videoclip van deze single. Hieronder de complete tracklist en natuurlijk links naar de Spotify en iTunes/Google Play (deze worden actief zodra de link beschikbaar komt).

tracklist
Ramblin' On - Jick Munro & The Amazing Laserbeams
klik om de albumhoes te vergroten

Ramblin' On

Jick Munro & The Amazing Laserbeams

1
All Night Long
02:46
2
The Wolf
03:40
3
Hear Me Out
03:15
4
Old Joe
03:35

  iTunes
  Google Play

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *