De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Albumreleases 1 november 2019

Deze week heeft Miranda Lambert nagenoeg ‘het rijk alleen’.

En ‘het rijk’ slaat dan natuurlijk op de agenda van de albumreleases, want wij hebben deze week alleen haar nieuwe album “Wildcard” in onze lijst staan.

Miranda Lambert – “WildCard”

Miranda Lambert - Wildcard

In de aankondiging van dit album liet Miranda Lambert al doorschemeren dat op haar nieuwe album folk, ‘Wurlitzer country’ en ‘funky gospel’ invloeden hoorbaar zullen zijn. Wat we daaronder precies moeten verstaan wordt dus morgen duidelijk.

In de teaser van haar nieuwe korte film, die 4 november verschijnt, zit de hint dat er ook (wat) Rock & Roll te horen zal zijn. Wij zijn in ieder geval benieuwd en starten onze vrijdagmorgen met dit album.

Het voorproefje dat Miranda ons gaf, haar huidige single “It All Comes Out In The Wash“, vinden we komende week terug rond de 20e plaats in de country hitlijsten. De single stijgt niet meer en is in de ‘Hot Country Songs’ lijst al op haar retour.

De tweede single “Bluebird” is nu ook te streamen. En wanneer we kijken naar het aantal streams op Spotify, lijkt deze beter in de smaak te vallen bij het publiek. Hij is iets meer Miranda oude stijl…

Tracklist

 1. White Trash
 2. Mess With My Head
 3. It All Comes Out In The Wash
 4. Settling Down
 5. Holy Water
 6. Way Too Pretty For Prison (feat. Maren Morris)
 7. Locomotive
 8. Bluebird
 9. How Dare You Leave
 10. Fire Escape
 11. Pretty Bitchin’
 12. Tequila Does
 13. Track Record
 14. Dark Bars

Spotify Apple Music Youtube Music


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty