De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Albumreleases 1 mei 2020

Deze week zijn alle ogen gericht op de nieuwe release van countryster Kenny Chesney, maar er verschijnt nog een interessant album.

Het is “The K Is Silent”, het eerste studioalbum van de Hot Country Knights. Dit is een fun project van Dierks Bentley en vrienden.

Kenny Chesney – “Here And Now”

“Here And Now” is Kenny’s negentiende studioalbum, maar zijn eerste onder de vlag van zijn nieuwe label Warner Music Nashville.

Kenny Chesney - Here And Now

De titelsong van dit album, geschreven door David Lee Murphy, Craig Wiseman en David Garcia, klimt nog steeds langzaam maar gestaag richting de Top 10 van de Hot Country Songs hitlijst. En ook op de radio wint het nummer aan momentum, waardoor hij in de Country Airplay lijst deze week de Top 10 binnenkomt.

Kenny Chesney gaf eerder in een persbericht aan dat het een ‘fun’ album wordt, maar dat er zeker ook enkele serieuze(re) songs op staan. Deze gaan over onderwerpen waarin iedereen zich wel kan herkennen. 

You know, the album is going to have a high fun factor. People work hard, and need music that makes them smile, that kicks them into a happy place. There are also songs here that look at very specific people, that tell one person’s story, but it could be any of us. That’s the mark of a good song: let one person’s specific life say so much about a lot of people’s lives. Kenny Chesney

Tracklist

 1. We Do
 2. Here And Now
 3. Everyone She Knows
 4. Wasted
 5. Knowing You
 6. Heartbreakers
 7. Someone To Fix
 8. Happy Does
 9. Tip Of My Tongue
 10. You Don’t Get To
 11. Beautiful World
 12. Guys Named Captain

Spotify Apple Music Youtube Music

Hot Country Knights – “The K Is Silent”

De muziek van de Hot Country Knights neemt je mee terug naar de jaren ’90, en vanaf morgen kunnen we 10 tracks lang terug in de tijd.

Hot Country Knights - The K Is Silent

Het debuutalbum van Douglas ‘Doug’ Douglason en zijn mannen kreeg de titel “The K Is Silent”, een kwinkslag naar de engelse taal waarin de ‘K’ van ‘Knights’ onhoorbaar is. Ook de albumhoes is opmerkelijk, ridders op sneakers? Het is een knipoog naar de country-punk van de jaren ’80 en ’90.

Alle tien tracks op het album werden (mede)geschreven door Dierks Bentley, en geproduceerd door diens trouwe producer Brett Beavers. Op twee tracks werken de Knights samen met countrysterren uit de jaren ’90: Travis Tritt en Terri Clark.

Tracklist

 1. Hot Country Knights
 2. Pick Her Up (feat. Travis Tritt)
 3. Asphalt
 4. Moose Knuckle Shuffle
 5. Then It Rained
 6. Wrangler Danger
 7. Mull It Over
 8. Kings Of Neon
 9. You Make It Hard (feat. Terri Clark)
 10. The USA Begins WIth US

Spotify Apple Music Youtube Music


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty