De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Albumreleases 1 december 2017

Deze week introduceren we twee mooie nieuwe countryalbums aan je.

Het is weer vrijdag, dé album release dag in het country genre. Vandaag kunnen we naar de nieuwe albums van ‘The Voice’ winnares Danielle Bradbery en Chris Stapleton luisteren. Voor Chris is dit het tweede album binnen een jaar, voor Danielle is het nieuwe album de tweede in vier jaar.

Danielle Bradbery – I Don’t Believe We’ve Met

Maar liefst vier jaar hebben de fans van Danielle Bradbery op nieuwe muziek moeten wachten. Nadat ze in 2013 seizoen vier van ‘The Voice’ won ging het snel. Een single (“Heart Of Dixie”), enkele maanden daarna een album (“Danielle Bradbery“), haar debuut in de ‘Grand Ole Opry‘, enzovoorts, enzovoorts.

Danielle Bradbery

Iedereen trok aan haar en wilde iets met, of van haar. De singles deden het okay, maar zeker niet sensationeel. Dit alles had zijn weerslag op Danielle. Het werd stiller en stiller en ze leek heel langzaam van het toneel te verdwijnen.

In 2015 stond ze weer even in de spotlights door de aankondiging van een nooit uitgebracht album “Friend Zone”. Trouwe fans werden teleurgesteld en moeten daarna nog twee jaar langer wachten op de eerste nieuwe single “Sway”. Deze verschijnt in juni 2017 maar ook deze scoort teleurstellend.

Vandaag dus haar nieuwe album “I Don’t Believe We’ve Met“, eens zien of ze de oude fans kan terugwinnen. Onder de tracklist vind je de links naar Spotify en iTunes.

I Don't Believe We've Met - Danielle Bradbery

 1. Sway
 2. Potential
 3. What Are We Doing
 4. Worth It
 5. Can’t Stay Mad
 6. Messy
 7. Red Wine + White Couch
 8. Hello Summer
 9. Human Diary
 10. Laying Low

Spotify Apple Music

Chris Stapleton – From A Room, Volume 2

De man behoeft geen introductie meer. Wekenlang maakte Chris Stapleton’s albums 40 procent van de Top 5 van de ‘Top Country Albums’ hitlijst uit. En hij heeft pas twee studioalbums!

Zijn derde, “From A Room, Volume 2“, is vanaf vandaag verkrijgbaar. Chris trakteert ons met dit tweede deel weer op mooie countrymuziek met een vleugje blues. Ook bij dit album krijg je weer precies wat je verwacht: Stapleton op zang en gitaar en eerlijke, old school countrysongs zonder vernis of andere popinvloeden.

Ook dit album werd geproduceerd voor Brent Cobb. Volume 2 bevat negen nieuwe tracks, waaronder het reeds uitgebrachte “Millionaire“. Het zal ons niets verbazen als ook deze volgende week op 1 in de ‘Top Country Albums’ hitlijst binnenkomt.

Hieronder de tracklist en links naar de muziek. Veel plezier.

From A Room, Volume 2 - Chris Stapleton

 1. Millionaire
 2. Hard Livin’
 3. Scarerow In The Garden
 4. Nobody’s Lonely Tonight
 5. Tryin’ To Untangle My Mind
 6. A Simple Song
 7. Midnight Train To Memphis
 8. Drunkard’s Prayer
 9. Friendship

Spotify Apple Music


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty