De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Aftellen naar nieuwe albums

Het nieuwe jaar begint goed.

Behalve dan natuurlijk voor Kacey Musgraves, want haar nieuwe laarzen werden gejat.

Maar voor ons als fans is er erg goed nieuws. Diverse grote artiesten hebben, eindelijk, details bekend gemaakt omtrent hun nieuwe albums, die allemaal in de eerste maanden van 2016 uitkomen. Dat wordt aftellen en wachten…

Randy Houser’s eerste studioalbum in drie jaar

Randy Houser

De fans van Randy Houser hebben ruim drie jaar moeten wachten op zijn nieuwe album. Zijn vorige studioalbum “How Country Feels” had veel succes, de schijf leverde maar liefst vier Top 10 hits op.

Maar wanneer in maart “Fired up” uitkomt, hoopt Randy zijn fans te overtuigen dat het het wachten waard was. “We Went” is de eerste single van “Fired Up” en staat momenteel op de twintigste plaats in de Billboard Hot Country Songs. Het is een energieke song, met een mooie clip die aan de film “Bullitt” doet denken.

De verwachtingen met betrekking tot dit album zijn dan ook hoog gespannen.

Releasedatum “The Driver” bekend

Dat geldt ook voor het eerste soloalbum van Charles Kelley. We kennen hem natuurlijk als de zanger van Lady Antebellum, en hij kondigde vorig jaar de komst van zijn eerste soloproject aan: “The Driver”. Het album verschijnt op 5 februari en bevat duetten met [Miranda Lambert]performers/miranda-lambert/), en Stevie Nicks.

Charles Kelley - The Driver

De eerste single van dit nieuwe album is de titelsong, en begin november 2015 verscheen de clip van dit mooie nummer. Het nummer is een een samenwerking met Eric Paslay en Dierks Bentley.

Dierks Bentley gaat op zwart

Dierks Bentley zelf heeft ook een nieuw album aangekondigd: “Black”. Het verschijnt vermoedelijk rond de ACM Award Show die hij in april in Las Vegas samen met Luke Bryan presenteert.

Dierks Bentley

De titel van het album is gelijk aan de achternaam van zijn vrouw. In een interview gaf hij aan dat het album wederom veel persoonlijke liedjes bevat, die dit keer ver in zijn jeugd teruggaan. ‘Zwarte liedjes’ over verbroken relaties, maar ook mooie songs over het vinden van die ene liefde die de pijn van de voorgaande breakups laat verdwijnen.

Van dit album is helaas nog geen tracklist bekend. Van de overige twee besproken albums tref je ze hieronder aan.

Tracklists

"Fired Up" - Randy Houser

 1. Back
 2. We Went
 3. Chasing Down a Good Time
 4. Senior Year
 5. Mine Tonight
 6. Lucky Me
 7. Song Number 7
 8. Before Midnight
 9. True
 10. Yesterday’s Whiskey
 11. Fired Up
 12. A Little Bit Older
 13. Gotta Get You Home
 14. Hot Beer and Cold Women
 15. Same Ole Saturday Night
 16. One Way
 17. Whiskeysippi River

"The Driver" - Charles Kelley

 1. In Love
 2. The Driver (feat. Dierks Bentley and Eric Paslay)
 3. Dancing Around It
 4. Southern Accents (feat. Stevie Nicks)
 5. Lonely Girl
 6. The Only One Who Gets Me
 7. Round in Circles
 8. I Wish You Were Here (feat. Miranda Lambert)
 9. Leaving Nashville

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty