De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Aaron Watson steunt zijn home state met de release van “Live At The World’s Biggest Rodeo Show”

Aaron Watson draagt zijn steentje bij.

Aaron Watson was op 25 augustus 2017 niet in zijn ‘home state’ Texas toen hurricane Harvey genadeloos toesloeg in Texas. Op televisie zag hij de verwoesting in de gebieden die hij goed kent en waar zijn opa en oma leefden.

Machteloos, maar geïnspireerd door de gebeurtenissen, schreef hij zijn track “Higher Ground“. Dit nummer bracht hij eerder dit jaar als single uit. De release van zijn nieuwe livealbum, gepland voor de tweede helft van 2017, werd uitgesteld. Na orkaan Harvey voelde de timing niet goed.

Geen afstel

Gelukkig voor zijn vele fans is het uitstel niet overgegaan in afstel. Het bood Aaron ook een mogelijkheid om wat terug te doen voor zijn geliefde Texas en de getroffen inwoners.

Op 24 augustus, bijna een jaar nadat Harvey zich meldde aan de kust van Texas, verschijnt alsnog “Live At The World’s Biggest Rodeo Show". Een deel van de opbrengst gaat naar het ‘Rebuild Texas Fund’, een fonds dat is opgericht om de gedupeerden te helpen hun leven weer op de rit te krijgen.

Volgens de schattingen van het ‘US National Hurriane Center’ behoren zo’n 13 miljoen mensen in 41 counties tot die groep en is er door Harvey in totaal voor ongeveer 125 miljard schade aangericht.

Hopefully, by bringing the recovery efforts back to the forefront, it will remind people that there is still so much work left to do. I’m also extremely proud to partner with the Rebuild Texas Fund, which makes sure every dollar goes back into the local communities, and help them raise money by donating a portion of the live album sales. Aaron Watson

“Live At The World’s Biggest Rodeo Show”

Het album bevat veertien tracks, waarvan er dertien zijn opgenomen tijdens zijn optreden op de openingsavond van de 2017 Rodeo Houston. Vanzelfsprekend staat ook “Higher Ground” op dit album. Het is de laatste track en Aaron koos voor een emotionele akoestische versie.

De volledige tracklist ziet er als volgt uit:

Live At The World's Biggest Rodeo Show - Aaron Watson

 1. These Old Boots Have Roots
 2. Freight Train
 3. Real Good Time
 4. Raise Your Bottle
 5. That’s Why God Loves Cowboys
 6. That Look
 7. Outta Style
 8. Bluebonnets (Julia’s Song)
 9. They Don’t Make Em Like They Used To
 10. Fence Post
 11. Wildfire
 12. Getaway Truck
 13. July In Cheyenne (Song for Lane’s Momma)
 14. Higher Ground (Acoustic Bonus Track)

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty