De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Aanhanger van The Cadillac Three crashed

Oops!

Artiesten ‘on the road’ maken veelvuldig gebruik van luxe tourbussen om de grote afstanden in Noord Amerika te overbruggen. Het is dan ook niet te voorkomen dat er af en toe wat fout gaat en dat ze betrokken zijn bij verkeersongevallen. Zo stond de tourbus van Lady Antebellum vorig jaar in brand, iets dat ook Justin Moore en Lee Brice eerder overkwam.

The Cadillac Three

The Cadillac Three was vorige week betrokken bij een heel vreemd ongeval. Zij zijn op dit moment in Canada onderweg voor enkele optredens tijdens Kip Moore’s ‘Wild Ones Tour’. Rijdend op de snelweg brak de dissel van hun trailer met apparatuur plotseling af. De trailer draaide 360 graden, stuiterde over de afscheiding van de middenberm en stond enige tijd op de rijbaan van het tegemoetkomend verkeer.

Gelukkig bleef iedereen ongedeerd. Ook het grootste deel van de apparatuur overleefde dit ongeval onbeschadigd, zodat ze hun optredens dus gewoon kunnen vervolgen.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty