Lady Antebellum

Groepsleden

Charles Kelley, Hillary Scott, Dave Haywood

Afkomstig uit

Verenigde Staten

Discografie

  • Ocean (2019)
  • Heart Break (2017)
  • 747 (2014)
  • Golden (2013)
  • Own the Night (2011)
  • Need You Now (2010)
  • iTunes Session (2010)
  • Lady Antebellum (2008)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

Lady Antebellum is opgericht in 2006 in Nashville, Tennessee. De groep bestaat uit Hillary Scott (lead en background vocals) , Charles Kelley (lead en background vocals, guitar) en Dave Haywood (background vocals, guitar, piano, mandolin).

Het trio treedt op in lokale clubs in Nashville, voordat ze in juli 2007 een contract krijgen van Capitol Records.

De eerste drie albums worden allemaal platinum en zorgen voor een negental nummer 1 hits. Mede hierdoor heeft Lady Antebellum zich bewezen als topband.

Concerten

Helaas heeft Lady Antebellum op dit moment geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!