Justin Moore

Volledige naam

Justin Cole Moore

Geboortedatum

30 maart, 1984(36 jr)

Geboren in

Poyen (Arkansas), Verenigde Staten

Discografie

  • Late Nights & Longnecks (2019)
  • Kinda Don't Care (2016)
  • Off The Beaten Path (2013)
  • Outlaws Like Me (2011)
  • Justin Moore (2009)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

Justin Moore heeft altijd alles op zijn eigen manier gedaan. Een goede mix van eigenwijsheid, zelfvertrouwen en ‘drive’ kenmerken hem en zijn muziek. Hij is geboren en opgegroeid in een klein dorp in Arkansas, Poyen. Vanaf jonge leeftijd is Justin bezig om zijn eigen weg te kiezen, dingen op zijn manier te doen.

Off The Beaten Path“, de titel van zijn derde studioalbum, is dan ook niet zomaar een albumtitel. Het beschrijft de man en zijn muziek.

Met zijn ietwat rauwe stem verpersoonlijkt hij wat countrymuziek is. Soms luidruchtig, soms ietwat ruw, maar ook emotioneel en sentimenteel van tijd tot tijd.

Hij begint in high school al met optreden en maakt later deel uit van de zuidelijke rockband van zijn oom. In 2002 verhuist Justin naar Nashville, Tennessee. Daar ontmoet hij een producent die bezig was met het opzetten van een eigen label. Justin krijgt een platencontract in het vooruitzicht, maar hij moet nog tot 2008 geduld hebben.

Zijn debuutalbum, “Justin Moore‘, komt in 2009 uit. Het levert hem met “Small Town USA” meteen zijn eerste nummer 1 hit op.

Twee jaar later volgt “Outlaws Like Me“, ook een succesvol album dat hem met “If Heaven Wasn’t So Far Away” wederom een nummer 1 hit oplevert.

In 2013 brengt hij zijn derde album “Off The Beaten Path” uit. Op dit album staan duetten met Miranda Lambert en Charlie Daniels.

In 2016 volgt “Kinda Don’t Care“, en drie jaar later kondigt hij “Late Nights And Longnecks” aan. Maar kort na die aankondiging moet hij zijn fans teleurstellen met de mededeling dat het album vertraging heeft opgelopen.

Concerten

Helaas heeft Justin Moore op dit moment geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!